weebly statistics

Bine ati venit pe site-ul nostru Vibomatic Service, Proiectare , Dezvoltare, Productie in electronica si service echipamente industriale / medicale

Vibomatic Service SRL este o mica companie stabilita in Bucuresti, ROMANIA, specializata in proiectarea, dezvoltarea si prototiparea de module electronice, conform specificatiilor clientului.

Desi are un backgroud foarte puternic in power conversion (unul dintre proiectele cele mai ample a fost o sursa de inalta tensiune si putere 10KV/600mA, folosita in vaccum coating industry), firma urmeaza trendul crescator al pietii aplicatiilor bazate pe microcontrolere, cu aplicatii mai ales in sisteme medicale si industriale.

Firma noastra s-a impus pe piata prin termenele foarte scurte ( de multe ori sub o saptamana) de la intalnirea cu clientul pana la un prototip functional.

Avem “ in house “ tot ce ne trebuie, de la router CNC pentru gravarea PCB si realizarea de carcase pana la cuptorul de relipire SMD pentru a realiza niste prototipuri de calitate.

O alta activitate importanta este service-ul de module si subansamble folosite in industria tipografica precum si depanarea de echipamente medicale


Home / Servicii / Produse / Portofoliu / Contact

© Copyright 2005. Toate drepturile rezervate. Powered by: StudioGrand